​Hvis du ønsker, at din hest skal være med i en Turnusordning*, så du “slipper” for at ringe hver gang du skal bestille smed, så bare husk at give kontoret besked så vi kan få oprettet dig rigtigt… Og opnå 10% i Rabat på din regning, på ALT UDFØRT ARBEJDE, når vi ordner din hest, den dag/dato, kontoret har fremsendt. Hvis du selv flytter denne dag/dato, mister du din rabat, idet vi så skal finde en ny manuel tid/dag til din hest, herefter vil du – igen – få en ny dag/dato, og selvfølgelig få din rabat.

​Hesten SKAL stå inde fra morgenenstunden af, (Med TYDELIGT navn på boxen, og gerne sammen med en kammerat) men hvis du selv ønsker at være til stede, er du mere end velkommen til at ringe til kontoret lige efter kl 8.00, selvsamme dag, som vi har aftalt på 43963291 og få en “mellemtid” for hvornår vi regner med at være hos dig.

Du opnå også 10% på udført arbejde ved besøg, eks tabt sko osv, inden for perioden…

*Turnusordning: Hvis din hest f.eks, har 6 ugers turnus, og har haft besøg i uge 10, finder kontoret en dag til dig i uge 16. der vil f.eks. stå på din næste faktura: ”Næste besøg onsdag d. 20/4-2022” så ved du hvornår vi kommer igen, næste gang, i god tid. Så lad hesten stå inde i sin box, med tydeligt navn på døren, og endelig, lad den stå inde, sammen med sin “kammerat” for at undgå uro.

HUSK: "De Gyldne Regler"